Tillbaka till alla evenemang

Yoga för Dig - yogakurs online (Copy)


  • WellnessHouse Yoga Online Malmö Sweden (se karta)

Känner du att kroppen inte riktigt är i den form och balans som du vill att den ska vara men att det är tufft att komma igång. Börja smått med små förändringar, Rom byggdes inte på en dag. Med att tillföra några yogaövningar dagligen känner du relativt snabbt att kroppen börjar samarbeta igen. När du väl kommit så långt kommer du att märka att även ditt sinne förändras, kommer i balans, du får mer energi och lust till både små och stora saker i livet.

 Med min nya online kurs Yoga för Dig vill jag inspirera till att långsamt bygga upp kropp och sinne genom 30-minuters klasser som praktiseras ofta och kontinuerligt.

Datum: 16/5 - 11/7 2023

Tid: 30 min

Pris: 490:- / 8 veckor, 8 klasser

Yogalärare: Lena Sjöberg

YOGA ONLINE innebär att du anmäler dig till en digitalkurs under åtta veckor med åtta kurstillfällen. Varje vecka kommer en ny yogaklass som du praktiserar i lugn och ro hemma på din yogamatta när du vill och hur mycket du vill under kursen. Inför varje kurstillfälle får du en länk via e-mail att klicka på, allt du behöver är en Ipad, mobil eller bärbar dator samt en yogamatta, kudde och filt.

Frågor och funderingar:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248

Tidigare evenemang: 21 mars
Yoga för Dig - yogakurs online
Senare evenemang: 16 maj
Yin&Yangyoga Nybörjarkurs Online