Hitta hit

WellnessHouse Yoga

Barsebäcksvägen 19
246 30 Löddeköpinge

e-mail: lena@wellnesshouseyoga.se

Tel.: 0705414248

RYT200.png
 
IMG_2863.jpg

Lena Sjöberg

Yogalärare RYT200, MediYogainstruktör, kostrådgivare & certifierad coach

Yoga för mig är ett sätt att leva. Min första kontakt med yoga var när en vän tog med mig på en yogaklass 2009. Jag kände direkt att yoga var något jag sökt efter länge.  Ett stressigt liv med mycket resor i mitt arbete och en vardag som inte fungerade gjorde att jag  helt enkelt behövde en ny livsstil, vilket jag fann i yogan. Jag har sedan dess utbildat mig till certifierad coach, yogalärare och MediYogainstruktör, läst basmedicin och utbildat mig till kostrådgivare. En spännande inre resa som givit mig energi och livskraft som jag vill dela med mig av till alla som vill lyssna.

Kontakt

E-mail: lena@wellnesshouseyoga.se
Telefon: 0705 414248

lenasjoberg.net

Åsa Wahl

Yogalärare RYT200, Montessoripedagog, Mindfullnessinstruktör samt Essential oil educator

Första gången jag kom i kontakt med yoga var i London 1995 och jag kände direkt att det gav mig något speciellt. Under åren har jag yogat till och från, även under mina två graviditeter. Jag började hålla klasser på Wellnesshouse 2016 och utbildade mig till yogalärare i Lund.

Som Montessoripedagog sedan 20 år tillbaka, ligger barnen mig varmt om hjärtat, och jag vill även förmedla yogan vidare till dem.
Jag tror på yogan som ett verktyg för unga som gamla, en stund av närvaro med sig själv. Genom att utöva Yoga utvecklar vi medvetenhet om andningen som ger oss inre lugn. Yogapositioner ger oss fokus, styrka och kroppskännedom. De meditativa övningarna hjälper oss att nå vårt inre jag.

Att vara fullt närvarande på yogamattan med min andning, min kropp och hela mitt sinne ger mig ett verktyg till inre lugn och tillfredställelse.

IMG_9329.JPG
image1.jpeg

My Erdfelt

Yogalärare 100h virya & socionom

För mig är yogan en möjlighet till kontakt med mitt inre. En plats att återvända till för att landa, reflektera och hämta energi.

Meditationen visade mig vägen in till yogan 2011. I kombination med andningen och filosofin gav den mig ökad medvetenhet och acceptans, värme och stillhet.

Efterhand upptäckte jag värdet av den fysiska delen av yoga. Tillsammans utgör de idag ett viktigt inslag i min vardag. Det jag utforskar på mattan ger mig vägledning i mina handlingar utanför mattan.

Önskan att sprida denna möjlighet vidare gjorde att jag 2019 valde att utbilda mig till yogalärare.

 

Sekretesspolicy

Personuppgifter hanteras på WellnessHouseYoga/DB Holding AB av Lena Sjöberg ägare av företaget. Personuppgifter används för bokning av yoga, fakturering och utskick av nyhetsbrev.

Avprenumerering av nyhetsbreve kan göras direkt i nyhetsbrevet eller genom att kontakta lena@wellnesshouseyoga.se

Efter avslutad yoga kan du begära att dina uppgifter raders genom att kontakta lena@wellnesshouseyoga.se