Tillbaka till alla evenemang

Yin&Yangyoga Online FORTSÄTTNING


Vi behöver både yin & yang för att skapa balans i kropp & sinne. I yin & yangyoga ökar du både din smidighet och bygger styrka i dina muskler samtidigt som du stillar sinnet och får en djup avslappning.

Yinyogans fokus är fascia, en bindvävshinna vars främsta uppgift är att hålla muskler och muskelgrupper på plats under muskelkontraktion. Stelhet och osmidighet sitter främst i fascian och ju äldre vi blir, desto stelare och torrare blir den. Med yinyoga blir kroppen smidigare, du får en skön stretch och en stunds avkoppling.

I yangyogan fokuserar vi på styrka, uthållighet, smidighet och balans i takt till andetaget i sittande, stående och liggande positioner.

Kursen passar dig som yoga tidigare.

Datum: 3/5 - 28/6 2022

Tid: 60 min

Pris: 490:- / 8 veckor, 8 klasser

Yogalärare: Lena Sjöberg

YOGA ONLINE innebär att du anmäler dig till en digitalkurs under åtta veckor med åtta kurstillfällen. Varje vecka kommer en ny yogaklass som du praktiserar i lugn och ro hemma på din yogamatta när du vill och hur mycket du vill under kursen. Inför varje kurstillfälle får du en länk via e-mail att klicka på, allt du behöver är en Ipad, mobil eller bärbar dator samt en yogamatta, kudde och filt.

Frågor och funderingar:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248

Tidigare evenemang: 8 mars
Yin&Yangyoga Online FORTSÄTTNING
Senare evenemang: 3 maj
Yoga Online - Yoga för Dig