Back to All Events

MediYogakurs - medicinsk yoga


  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Mediyoga, medicinsk yoga är en mjuk, meditativ yogaform med andnings-, och kroppsövningar samt meditation. Alla övningar utförs sittande på kudde eller stol vilket gör att yogaformen passar alla oavsett förutsättningar.

MediYoga hjälper dig till en större medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni. Det finns svensk vetenskaplig forskning som visar att MediYoga har god effekt vid stress och stressrelaterade sjukdomar, depression, diffusa ryggsmärtor för att nämna några områden.  Alla MediYogainstruktörer har grundläggande medicinsk utbildning.

Datum: tisdagar 21/8 - 16/10 (uppehåll 25/9)
Tid: 19.00 - 20.00

Pris: 1 350:-/8 ggr

1 100:- FAR (fysisk aktivitet på recept)

Yogalärare: Lena Sjöberg

Anmälan till:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248

Earlier Event: August 21
Yinyogakurs