Back to All Events

Grundkurs i klassisk yoga


  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Har du funderat på att prova yoga men vet inte var eller hur du skall börja!  Vill du få inspiration till en hälsosammare livsstil och en introduktion i yoga?

Vi praktiserar en fysisk yogaform som har sin grund i Hathayoga och Patanjalis åtta steg till medvetenhet och balans i livet. Vi fokuserar på andningen genom passets alla liggande, sittande och stående positioner där vi arbetar med styrka, uthållighet, smidighet, balans och vila.

Yoga kräver intention och en strävan till att vilja förändras för att fungera. Yoga består i grunden av övningar och tekniker som repeteras om och om igen. Under kursen går vi i långsamt tempo igenom grunderna i pranayama (andning) och asanas (fysiska övningar) så att du hittar ditt yogaflow och med lätthet kan följa med i våra öppna klasser.

Datum: måndagar 20/8 - 15/10 (uppehåll 24/9)
Tid: 17.30 - 18.30

Pris: 1 350:- 8 ggr

Yogalärare: Lena Sjöberg

Anmälan till:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248

Later Event: August 20
Yinyogakurs