Back to All Events

Yin & Yangyoga

  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Yoga in våren med Heléne, ”Strength Power

2 timmars medveten närvaro på yogamattan!!

Vi startar med en mer dynamisk del Yang, med asanas hämtade från Ashtangayogan. Övningar i rörelse och i flöde med andetaget. Bygger styrka, öka rörlighet och smidighet. Tonar ut i stillhet med Yin-yoga, här håller vi positionerna längre för att skapa större elasticitet i kroppens bindväv och öka cirkulationen i musklerna. Skapa förutsättningar för att lättare släppa på spänningar och mental stress.

Datum: Måndag 1 Maj

Tid: kl 09.00-11.00

Pris: 250:-

Yogalärare: Helene Blomkvist

Earlier Event: April 27
Afterwork, Slow Flow & Restorative!
Later Event: May 13
Nyhet! Mindfulnessyoga