Back to All Events

Afterwork, Slow Flow & Restorative!

  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Afterwork, ett skönt slut på veckan och en bra start på helgen!

Klassen inleds med Slow Flow, yogarörelser i mjukt flöde och avslutas med ! restorative där vi ”vilar” under längre tid i positionerna.

Restorative Yoga, djupavslappning, återhämtning & återuppbyggnad. Djupavslappning är ett tillstånd av fullkomlig stillhet, varande där sinnet är tyst helt utan ansträngning. Restorative påminner lite om Yin men positionerna är mjukare och vi jobbar med flödena kroppen i stället för bindväven. Kroppen stöttas upp av diverse propps (kuddar, bolster, filtar och klossar) för att ge kroppen avlastning och komma in i vila. Ju mer stöd desto djupare blir avslappningen, det får ta tid att hitta i en bekväm ställning sedan ”vilar” vi i positionen 15-20 min. ! Klassen är 120 min efteråt finns det tid att njuta av en kopp Golden milk.

Datum: Fredag 27 april

Tid: 16.30-18.30

Pris 250:- 

Yogalärare: Heléne Blomkvist

 

Later Event: May 1
Yin & Yangyoga