Back to All Events

Yogahelg på WellnessHouse Yoga 2 - 4 mars


  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Afterwork med Slow Flow & Restorative
Fredag 2 mars kl. 16.30 - 18.30 pris 250:- yogalärare: Helene Blomkvist

Afterworkyoga, ett skönt avslut på veckan & en bra start på helgen… Klassen inleds med Slow Flow, yogarörelser i mjukt flöde och avslutas med restorative där vi ”vilar” under längre tid i positionerna.

Inspirationsdag - kostnadsfria klasser hela dagen

Lördag 3 mars kl. 09.00 - 15.00

09.00-10.00 Vinyasa är en dynamisk och fritt flödande yogaform där ingen klass är den andra lik. Yogalärare Lena Sjöberg

10.30-11.30 YinYoga håller positionerna längre, 3-7min för att skapa större elasticitet i kroppens bindväv och öka cirkulationen i musklerna. Skapa förutsättningar för att lättare släppa på spänningar och mental stress. Yogalärare Heléne Blomkvist

11.45-12.45 MediYoga mjuk, meditativ yogaform med andnings- och kroppsövningar samt meditation. MediYoga hjälper dig till en större medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni. Yogalärare Lena Sjöberg

13.00-14.00 Slow Flow passar utmärkt när du vill ge dig själv en lugnare fysisk klass. Du får en skön blandning av enkla andningsövningar och stärkande och stretchande positioner, fri från prestation. Yogalärare Åsa Wahl 

14.30-15.00 Yoga Nidra,  ”yogisk sömn” guidad meditation, djupavslappning. Yogalärare Heléne Blomkvist

Nyhet, temaklass Yin Magic! 

Söndag 4 mars kl 09.00-11.00 pris 250:- yogalärare: Helene Blomkvist

”Magic is believing in yourself, if you can do that, you can make anything happen.”               Yin Magic, i denna klass bjuds du in i lite mer utmanande positioner som vi dessutom håller under längre tid ca 5-10 min för att skapa större elasticitet i kroppens bindväv och öka cirkulationen i musklerna. Skapa förutsättningar för att lättare släppa på spänningar och mental stress. Klassen för dig som har tidigare erfarenhet av yinyoga och vill utmana dig själv.

BOKA YOGAKLASS

Earlier Event: February 28
Slow Flow & Restorativekurs
Later Event: March 5
Yinyogakurs