Back to All Events

Söndagsklass i Mindfulnessyoga - medvetna rörelser

  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

I mindful yoga utvecklar du medkänsla för dig själv, du är fri från att döma eller att sträva. Du fokuserar på känslor och upplevelser i kroppen genom långsamma och medvetna yoga rörelser. Du tränar på att utveckla medvetenhet kring din kropp, känslor och tankar, för att sedan kunna göra mer medvetna val som ger dig mindre stress, ökat lugn, fokus och energi.

Vi kommer att gå igenom liggande, sittandes och stående positioner långsamt och som du anpassar efter din kropp och dina behov. Under klassen vägleds du även i andningsövningar, kroppsscanning samt mindfulnessmeditation där du bara skall vara, inte uppnå någonting utan ta emot det som pågår i stunden.

Söndag 14/10

Tid: 10.00 - 12.00

Pris: 300:-

Yogalärare: Åsa Wahl

Efter klassen serveras te smoothie och rawfoodboll.

Earlier Event: September 30
Söndagsklass i Yinyoga - de fem elementen
Later Event: November 12
Yinyogakurs