Back to All Events

MediYoga - medicinsk yoga - seniorpris


  • WellnessHouseYoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Mediyoga, medicinsk yoga är en mjuk, meditativ yogaform med andnings-, och kroppsövningar samt meditation. Alla övningar utförs sittande på kudde eller stol vilket gör att yogaformen passar alla oavsett förutsättningar.

MediYoga hjälper dig till en större medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni. Det finns svensk vetenskaplig forskning som visar att MediYoga har god effekt vid hjärt-kärlsjukdomar, utmattningsdepression, diffusa ryggsmärtor för att nämna några områden.  Alla MediYogainstruktörer har grundläggande medicinsk utbildning.

Datum: fredagar 12/1 - 2/3
Tid: 10.00 - 11.00

Seniorpris: 990:- / 8 ggr

Pris: 1 100:- / 8 ggr

Yogalärare: Lena Sjöberg

Anmälan till:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248

Earlier Event: January 11
Yinyoga
Later Event: January 14
Yin & Yangyoga