Back to All Events

Barnyoga


  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Barnyoga är ett tillfälle för barnet att uppleva lugn och inre harmoni.Yogaövningar aktiverar barnens sinnen, känslor och utvecklar barnets kroppsmedvetenhet, muskelstyrka, smidighet, balans och koncentration. Barnen provar andningstekniker som kan användas i vardagen för att hitta balans och finna ro. Yogan stärker barnets självkänsla och känslan av att lita på sin egen förmåga. Det finns inga inslag av prestation eller tävling i yoga, utan fokus ligger på den egna individen med syfte till välbefinnande.

Datum: 3/9 - 22/10
Tid: 14.00 - 14.45

Ålder: 9 - 13 år

Pris: 600:- / 8 ggr

Yogalärare: Åsa Wahl

Anmälan till:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248

 

 

 

Earlier Event: August 18
Medicinsk yoga- MediYogakurs
Later Event: September 7
Early Bird - inspirationsklass