Back to All Events

Helgkurs i Hatha Yoga, pranayama och meditation


  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Hatha Yoga - mjuka fysiska rörelser kombineras med pranayama / andningsövningar och meditation. 

Hatha betyder kraft och styrka. Ha står för solen, manlig energi, yang och värme. Tha står för månen, kvinnlig energi, yin och kyla. Föreningen mellan dessa två universella grundenergier i utövandet av Hatha yoga skapar balans och harmoni hos utövaren.  Pranayama -andningsövningar som syftar till att reglera kroppens flöden av prana, livsenergi, Genom att styra andningen kan vi skapa balans mellan kroppens och psykets funktioner. Meditation - ”stilla begrunda”  Stark koncentration kombinerad med avspänning. Målet med meditation är att bli fri i sinnet. Frihet betyder möjlighet, möjlighet betyder öppningar. Öppningar i sin tur innebär frikopplad kraft.

Helgen som ger dig fördjupad kunskap i olika yogatekniker så att du kan skapa en kortare daglig yogapractice för ökad balans i livet.

Datum:

Fredag 13/10 kl 16.30-18.30

Lördag 14/10 kl 11.00-13.00

Söndag 15/10 kl 09.00-11.00

Pris: 800:-

Yogalärare: Heléne Blomkvist

Anmälan till:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248