Back to All Events

Yinyogakurs


  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

YinYoga är en blandning av yoga, mindfullnes och kinesisk medicin. I YinYogan utför vi relativt enkla , mjuka yogaövningar och stannar i dem under en längre tid samtidigt som vi slappnar av i hela kroppen och vilar i nuet.

I YinYogan fokuserar vi på kroppens yinpartier, de som är innerst såsom skelett, bindväv, ligament, leder och inre organ. Alla YinYoga ställningar är sittande eller liggande och ökar flexibiliteten i våra stela höfter, benmuskler och gör ryggraden böjligare.

Datum: Måndagar 13/3 - 15/5 (uppehåll 17/4 & 1/5)
Tid: 17.30 – 18.30

Pris: 1 350:- 8 ggr

Yogalärare: Lena Sjöberg

Passar alla, nybörjare och dig som utövat yoga tidigare

Anmälan till:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248

Earlier Event: February 20
Sportlovsyoga för barn
Later Event: March 13
Nybörjarklass i klassisk yoga