Back to All Events

Yinyoga & Accuball - Empower yourself to heal

  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Yin & Acuball Therapy Workshop Empower yourself to heal

Yin & Acuball en terapeutisk klass där vi på ett effektivt sätt behandlar musklerna på hela kroppen med en varm boll. Värmen i Acuball öppnar upp blodkärlen och stimulerar blodcirkulationen samtidigt som de speciella akupressurknopparna hjälper dig att komma åt musklerna på djupet och lösa spänningar. Acuball ger dig en unik kombination av både värme och massage. Med yinyoga tar vi oss sedan än djupare in i kroppens yinpartier, de som är innerst såsom skellet, bindväv, ligament och leder. Yinyoga ökar flexibiliteten i höfter, benmuskler och gör ryggraden böjligare. Vi stannar lite längre i positionerna, slappnar av och vilar i nuet.

Acuball

  • stimulerar blodcirkulationen
  • kommer åt musklerna på djupet, lösgör ev
  • eventuella spänningar
  • stimulerar centrala nervsystemet - frigör
  • kroppens egna hormoner för smärtlindring

När: Söndag 26 November 

Tid: 09.00 - 11.00

Pris: 250:-

Yogalärare: Heléne Blomkvist

Bokning: online Boka Yoga