Back to All Events

MediYogakurs - medicinsk yoga


  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Mediyoga är en mjuk, meditativ yogaform med andnings-, och kroppsövningar samt meditation. MediYoga hjälper dig till en större medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni. Det finns svensk vetenskaplig forskning som visar att MediYoga har god effekt vid hjärt-kärlsjukdomar, utmattningsdepression, diffusa ryggsmärtor för att nämna några områden. Dessutom har MediYogainstruktörer grundläggande medicinsk utbildning. Alla övningar utförs sittande på kudde eller på stol.

Datum: tisdagar 31/10 - 19/12
Tid: 17.30 - 18.30

Pris: 1 350:- 8 ggr
Yogalärare: Lena Sjöberg

Passar alla, nybörjare och dig som utövat MediYoga tidigare.

Anmälan till:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248

Earlier Event: October 30
Yinyogakurs