Back to All Events

Klassisk yoga - fortsättning I


  • Wellnesshouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Nu kommer en fortsättning för dig som har gått nybörjarkursen och vill utvecklas vidare i din yoga och gå i en fast grupp en bestämd dag i veckan.

Yoga kräver intention och en strävan till att vilja förändras för att fungera. Yoga består i grunden av övningar och tekniker som repeteras om och om igen. Under kursen går vi i långsamt tempo igenom grunderna i pranayama (andning) och asanas (fysiska övningar) så att du hittar ditt yogaflow och med lätthet kan följa med i våra öppna klasser.

Klassisk yoga är en fysisk yogaform som har sin grund i Ashtanga yoga och Patanjalis åtta steg till medvetenhet och balans i livet. Vi fokuserar på andningen genom passets alla liggande, sittande och stående positioner där vi arbetar med styrka, uthållighet, smidighet, balans och vila.

Datum: 11/1 - 8/3 (uppehåll v. 8, 22/2)
Tid: 19.00 – 20.00

Pris: 1 350:- 8 ggr

Yogalärare: Lena Sjöberg

Anmälan till:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248

Earlier Event: January 9
Nybörjarkurs i klassisk yoga
Later Event: January 12
Yinyogakurs