Back to All Events

Nybörjarkurs i klassisk yoga


  • WellnessHouse Barsebäcksvägen 19 Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Har du funderat på att prova yoga men vet inte var du skall börja!  Vill du få inspiration till en hälsosammare livsstil och en introduktion i klassisk yoga?

Yoga kräver intention och en strävan till att vilja förändras för att fungera. Yoga består i grunden av övningar och tekniker som repeteras om och om igen. Under kursen går vi i långsamt tempo igenom grunderna i pranayama (andning) och asanas (fysiska övningar) så att du hittar ditt yogaflow och med lätthet kan följa med i våra öppna klasser.

Klassisk yoga är en fysisk yogaform som har sin grund i Ashtanga yoga och Patanjalis åtta steg till medvetenhet och balans i livet. Vi fokuserar på andningen genom passets alla liggande, sittande och stående positioner där vi arbetar med styrka, uthållighet, smidighet, balans och vila.

Datum: Onsdagar 19/10 – 7/12
Tid: 19.00 – 20.00

Pris: 1 350:- 8 ggr

Anmälan till:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248

Earlier Event: October 18
YinYogakurs
Later Event: October 20
MediYogakurs