Back to All Events

Kurs i medicinsk yoga - MediYoga


  • WellnessHouse Barsebäcksvägen 19 Löddeköpinge Sweden (map)

Mediyoga är en mjuk, meditativ yogaform med andnings-, och kroppsövningar samt meditation. MediYoga hjälper dig till en större medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni. Det finns svensk vetenskaplig forskning som visar att MediYoga har god effekt vid hjärt-kärlsjukdomar, utmattningsdepression, diffusa ryggsmärtor för att nämna några områden. Dessutom har MediYogainstruktörer grundläggande medicinsk utbildning.

Datum: torsdagar 7/4 – 26/5
Tid: 19.00 – 20.00
Pris: 1 350:- 8 ggr
Passar alla, nybörjare och dig som utövat MediYoga tidigare
Anmälan: lena.sjoberg@wellnesshouse.nuwww.wellnesshouse.nu

Earlier Event: April 6
MigränYoga
Later Event: April 8
Kurs i medicinsk yoga - MediYoga