Back to All Events

YinYogakurs


  • WellnessHouse Barsebäcksvägen 19 Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

YinYoga är en blandning av yoga, mindfullnes och kinesisk medicin. I YinYogan utför vi relativt enkla , mjuka yogaövningar och stannar i dem under en längre tid samtidigt som vi slappnar av i hela kroppen och vilar i nuet.

I YinYogan fokuserar vi på kroppens yinpartier, de som är innerst såsom skelett, bindväv, ligament, leder och inre organ. Alla YinYoga ställningar är sittande eller liggande och ökar flexibiliteten i våra stela höfter, benmuskler och gör ryggraden böjligare.

Datum: Tisdagar 18/10 – 6/12
Tid: 17.30 – 18.45

Pris: 1 350:- 8 ggr

Passar alla, nybörjare och dig som utövat MediYoga tidigare

Anmälan till:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248

Earlier Event: October 9
Introduktion i yoga - workshop
Later Event: October 19
Nybörjarkurs i klassisk yoga