Back to All Events

Söndagsretreat - Yoga & Energikost

  • WellnessHouse Yoga Barsebäcksvgen 19 Löddeköpinge sweden (map)

En dag bara för dig utan krav och prestation där du får avkoppling, återhämtning och ny energi i både kropp och sinne.

Vi börjar morgonen med yangyoga i ett härligt vinyasaflöde av sittande och stående positioner i takt till ditt andetag. Du får en liten introduktion i näringslära, de viktiga näringsämnena, mineraler och vitaminerna samt en balanserad växtbaserad lunch. Under eftermiddagen fortsätter vi med yin där vi håller positionerna längre och fokuserar på att vara här och nu, medvetet närvarande.

Kostanalys

Kosten är fundamentet för att vi ska leva ett friskt och energifyllt liv. Kvaliteten och näringsinnehållet på det vi stoppar i oss är avgörande för hur vi mår. Energität och näringsfattig processad mat gör oss trötta och orkeslösa och vi klagar på bristande energi utan att förstå vad det beror på. Möjlighet finns att boka en kostanalys. Du ska då föra kostdagbok under fyra dagar som sedan analyseras utifrån energiinnehåll, energiprocent, vitaminer och mineraler. Vi gör sen en individuell kostplan med utgångspunkt från analysen. Du får tips och råd kring energigivande råvaror, tillagning och recept.

Datum. Söndag 29/9

Tid: 10.00 – 15.00

Pris retreat: 775:- inkl. lunch

Pris individuell kostanalys: 600:- (vid bokning i samband med retreat)

Lärare: Lena Sjöberg, yogalärare, kostrådgivare och professionell coach