Back to All Events

Leva Yoga Retreat på Mallorca


 

Fullbokat – nästa Mallorcaretreat maj 2017

Inspireras till en hälsosam och energigivande livsstil genom yoga.

Att åka på retreat innebär att du lämnar vardagen och drar dig tillbaka i lugn och ro. Retreat ger dig möjlighet till vila och återhämtning samt att genom yoga, meditation och vegetarisk kost inspireras till ett friskare och sundare liv. Vårt retreat passar både nybörjare och vana yogautövare, det finns ingen prestige i yoga, du utgår från dig själv din kropp din själ, ditt sinne och din egen förmåga att utöva yoga. Att åka på retreat ger många nya trevliga kontakter som förenas i yoga.

Nytt för i år är att du kan välja vilken yogaform du vill utöva, klassisk yoga, medicinsk yoga och meditation. Vi är två yogalärare, Lena och Helene som håller klasserna parallellt så du kan välja utifrån dagsformen vilken yoga du vill utöva.  Pernilla lagar och serverar härliga vegetariska måltider och ger tips om hur du kan få en grönare och skönare livsstil.

Vi bor i Persiljepalatset beläget på Carrer de Juavert i den lilla staden Felanitx på Mallorcas sydostkust.  Här får vi smak av det genuint mallorkinska med små caféer, saluhall och den populära söndagsmarknaden. I närbelägna Porto Colom Mallorcas största naturhamn med charmiga färgglada små fiskarhus, inspireras vi av den makalösa naturen genom att vandra på klipporna längs med havet och utöva Yoga under bar himmel.

”Doyour practice and everything willfollow” Sri K. Pattabhi Jois

 
Later Event: November 18
Helgretreat 18 - 20 november