Relax & Release YOGARetreat 

Mallorca 22 - 26 september 2018

 

LÅT DIG INSPIRERAS…

Med yogan i fokus kommer vi dessa dagar nyfiket utforska olika yogaformer, Hatha Slow Flow, Yin, Restorative, Yoga Nidra. En del av klasserna kommer vara mjukt flödande andra mer i stillhet, alla med det genomgående temat ”Återhämtning”.

 
 

Program

En dag på retreatet… klockorna ringer och vi samlas i köket under tystnad för att dricka en kopp te innan dagens första yoga klass. Efter morgonyogan serveras de en härlig frukost under fikusträdet.

Tid att bara vara eller kanske är det din tur idag att njuta av en skön massage. Vi samlas en stund för att samtala kring yogans historia och filosofi. Under tiden har det i köket dukats upp en ljuvlig vegetarisk buffé, klar att avnjuta!! Efter lunch beger vi oss till havet (läs mer under utflykter).

Väl hemma igen väntar en lugn, skön Yinyasa klass innan middagen serveras. Kanske serveras det kväll en indisk gryta, Dahl med hummus & färskt bröd?!

Innan läggdags samlas vi åter i Yogashalan och stillsamt avrundar vi dagen med meditation, Yoga Nidra eller Restorative. 

 

Yoga

I yogan ökar vi medvetenhet om kropp, tankar och känslor. Vi skapar förmåga att hålla fokus, släppa taget om det som är oviktigt och stärker vår urskiljnings förmåga. Att se, acceptera och finna styrka i sig själv är en naturlig följd av ett regelbundet utövande av yoga. Genom yoga ser du på hur ditt beteende bidrar till din nuvarande situation och hur du med hjälp av yoga kan göra förändringar för att utvecklas och finna balans.

Under retreatet kommer du inspireras att

  • öka din medvetenhet om kropp, känslor, tankar.
  • utveckla en stark och smidig kropp
  • finna en hälsosam och energigivande livsstil
  • utöva yoga för att lugna sinnet och motverka stress
  • utveckla din potential

”Yoga is a powerful vehicle for change. As you build strength, you start to believe in your own potential.”

 

Boende

Vi bor i Persiljepalatset beläget på Carrer de Juavert i den lilla staden Felanitx på Mallorcas sydostkust. Här får vi smak av det genuint mallorkinska med små caféer, saluhall. 

Persiljepalatset är ett typiskt spanskt byhus av det lite större slaget, med en långsmal trädgård. I trädgården ligger det en pool och ett litet gårdshus och där på andra våningen ligger yogarummet. Rummen är enkelt inredda med gemensamt badrum på varje våning. Utemiljön bjuder på många små trevliga platser att dra sig undan för att finna egen tid och ro. Kanske blir din favoritplats i hängmattan eller i en av dagbäddarna på solterassen?

 

Måltider

Vi äter de flesta måltider ”hemma” i Persiljepalatset där vi förvandlar färska lokala råvaror till fantastiska vegetariska måltider. Stora välfyllda fruktfat står alltid framme om du behöver stilla hunger eller känner sug mellan måltiderna. 

 

 

IMG_4122.JPG
 

För frågor och bokning kontakta:

Lena Sjöberg

  lena@wellnesshouseyoga.se

070-541 42 48