Back to All Events

Ny Yogakurs - Balans och Energi HT 2019


  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

I höst startar vi en längre kurs för dig som känner att det är dags för en livsstilsförändring för att få balans och ny energi. Med små förändringar genom yoga och energigivande kost finner du din väg till en balanserad livsstil.

Kostrutin

Kosten är fundamentet för att vi ska leva ett friskt och energifyllt liv. Kvaliteten och näringsinnehållet på det vi stoppar i oss är avgörande för hur vi mår. Energität och näringsfattig processad mat gör oss trötta och orkeslösa och vi klagar på bristande energi utan att förstå vad det beror på.

Under kursen går vi igenom näringsämnen, mineraler och vitaminer från grunden och hur du kan omsätta en balanserad kost i praktiken. Du får göra en kostanalys och får individuella råd och verktyg för hur du skall förbättra din kost.

Yogarutin

I yogan utgår du från dig själv och din egen förmåga, det finns ingen prestige eller jämförelse med andra. Du ägnar tiden åt dig själv din kropp och ditt sinne för att du ska må bra och finna din balans. 

Kursens syfte är att ge dig en grundläggande daglig yogarutin. Vi kommer att praktisera Yinyoga och dynamiskt yoga baserad på Hatha och Vinyasa, meditation och yogafilosofi.

 Kursen omfattar 40 timmar fördelade på:

  •  4 söndagar med yoga och kost inkl. lunch och mellanmål

  •  15 yogaklasser à 75 min.

Datum: 1/9 – 17/12 2019

Söndagar: 1/9, 6/10, 10/11, 8/12 kl. 10.00 - 16.00

Tisdagar: 3/9 - 17/12 kl 19.00 - 20.15 (uppehåll 29/10)

Lärare: Lena Sjöberg, yogalärare, kostrådgivare och professionell coach

Pris: 6 750:-

Antal platser: 12

Frågor och funderingar:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248