Back to All Events

Ny yogakurs - Yin & Yangyoga för nybörjare


  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Vi behöver både yin & yang för att skapa balans i kropp & sinne. 

 I Yangyoga praktiserar vi en dynamisk yoga som har sin grund i Hatha- och Vinyasayoga. Vi fokuserar på andningen genom passets alla liggande, sittande och stående positioner där vi arbetar med styrka, uthållighet, smidighet och balans. I Yinyogan går vi in i stilla liggande och sittande positioner som vi håller längre för att aktivera fascia, bindväv och ligament vilket ökar smidigheten i kroppen. Med hjälp av andningen kommer vi ner i varv och får en stunds skön avkoppling för kropp och sinne.

Under kursen går vi i långsamt tempo igenom grunderna i pranayama (andning), asanas (fysiska övningar) och dhyana (meditation). Vi börjar med en längre introduktionsklass lördagen den 31/8 så att vi i lugnt tempo hinner gå igenom grunderna i både Yin & Yangyoga.

Datum: Introduktionsklass söndag 3/11 kl. 10.00 - 12.00 därefter torsdagar 7/11 - 19/12 kl 19.00 - 20.15

Pris: 1 500- / 8 ggr

Yogalärare: Lena Sjöberg

Frågor och funderingar:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248

 

Earlier Event: November 1
MediYogakurs - medicinsk yoga