Back to All Events

MediYogakurs - medicinsk yoga


  • WellnessHouse Yoga 19 Barsebäcksvägen Löddeköpinge, Skåne län, 246 30 Sweden (map)

Mediyoga, medicinsk yoga är en mjuk, meditativ yogaform med andnings-, och kroppsövningar samt meditation. Alla övningar utförs sittande och liggande vilket gör att yogaformen passar alla oavsett förutsättningar.

MediYoga hjälper dig till en större medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni. Det finns svensk vetenskaplig forskning som visar att MediYoga har god effekt vid stress och stressrelaterade sjukdomar, depression, diffusa ryggsmärtor för att nämna några områden.  Alla MediYogainstruktörer har grundläggande medicinsk utbildning.

Datum: fredagar 1/11 - 20/12
Tid: 10.00 - 11.00

Pris: 1 350:-/8 ggr

Seniorpris: 990:-/ 8ggr

Yogalärare: Lena Sjöberg

Frågor och funderingar:
Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
0705 414248

Earlier Event: October 23
Yin & restorative yogakurs