Hitta hit

WellnessHouse

Barsebäcksvägen 19
246 30 Löddeköpinge

e-mail: lena@wellnesshouseyoga.se

Tel.: 0705414248


 

 
Lena - 2015-09-25 10.35.12.jpg

Lena Sjöberg

Yogalärare, MediYogainstruktör & certifierad coach

Yoga för mig är ett sätt att leva. Min första kontakt med yoga var när en vän tog med mig på en yogaklass 2009. Jag kände direkt att yoga var något jag sökt efter länge.  Ett stressigt liv med mycket resor i mitt arbete och en vardag som inte fungerade gjorde att jag  helt enkelt behövde en ny livsstil, vilket jag fann i yogan. Jag har sedan dess utbildat mig till certifierad coach, yogalärare och MediYogainstruktör samt läst basmedicin. En spännande inre resa som givit mig energi och livskraft som jag vill dela med mig av till alla som vill lyssna.

Kontakt

E-mail: lena@wellnesshouseyoga.se
Telefon: 0705 414248

lenasjoberg.net

Åsa Wahl

Yogalärare, Montessoripedagog

Första gången jag kom i kontakt med yoga var i London 1995 och jag kände direkt att det gav mig något speciellt. Under åren har jag yogat till och från, även under mina två graviditeter. Jag började hålla klasser på Wellnesshouse 2016 och utbildade mig till yogalärare i Lund.

Som Montessoripedagog sedan 20 år tillbaka, ligger barnen mig varmt om hjärtat, och jag vill även förmedla yogan vidare till dem.
Jag tror på yogan som ett verktyg för unga som gamla, en stund av närvaro med sig själv. Genom att utöva Yoga utvecklar vi medvetenhet om andningen som ger oss inre lugn. Yogapositioner ger oss fokus, styrka och kroppskännedom. De meditativa övningarna hjälper oss att nå vårt inre jag.

Att vara fullt närvarande på yogamattan med min andning, min kropp och hela mitt sinne ger mig ett verktyg till inre lugn och tillfredställelse.

åsa wahl..jpeg
2015-09-27 09.50.58.jpg

Helene Blomkvist

Yogalärare

 

Josephine Borgström

IMG_9034.JPG


Yogalärare, sjuksköterska

För mig är yoga så mycket mer än en träningsform. Enligt mig handlar yoga om att vara medvetet närvarande, att kunna fokusera på det som är viktigt just nu. Framför allt ger yogan mig styrkan att vara mig själv och finna den inre balans som jag tror att vi alla söker. 

Min yogabakgrund fick sin början när jag flyttade till Malta, en liten ö mitt i medelhavet. Hösten 2017 beslutade jag mig för att ta mina kunskaper vidare och utbildade mig till yogalärare. Med hjälp av yogan har jag hittat en glädje, en djupare förståelse för vad som egentligen är viktigt i livet. Vi är alla unika och för mig handlar yoga om att stanna upp i nuet och inse just detta. Att acceptera våra begräsningar och se livets utmaningar som en berg och dalbana, livet är ingen spikrak linje, det går upp och ner och det är okej. 

Mina yogaklasser handlar om att bygga en stark självkänsla, att bli ett med sin kropp och sin andning. På mina yogaklasser har vi roligt samtidigt som vi ständigt utmanar oss själva och vår kropp.