Våga prova något nytt i Påsk!

I Påsk finns det många olika klasser att prova på WellnessHouse Yoga, både för nybörjare och vana utövare

Jag får ofta frågan vad yoga är och vad olika yogaformer innebär, hur mycket jag än beskriver i text och ord så går det inte att beskriva känslan, du måste själv prova för att upptäcka yoga och den yogaform som passar dig.

Gemensamt för all yoga är andningen som är fundamentet så och i livet, ingen andning inget liv… Andningen kräver tid och tålamod. För att komma ner i det långa djupa yogiska andetaget som aktiverar vårt parasympatiska nervsystem och gör att hjärtfrekvensen går ner, blodtrycket sänks och matspjälkningen kommer i gång behöver vi öva om och om igen som med allt annat.

Yoga handlar om att ge sig själv tid för att ta hand om kropp och sinne.