Höstens yogaretreat på Mallorca

”Do yoga and enjoy life”

Höstens yogaretreat på Mallorca är nu avslutat, det blev fantastiska dagar tillsammans med underbara yogisar. Dagar vi fyllde med yoga, morgonklasserna började medan det ännu var mörkt och endast tuppen var vaken. Först i slutet av klassen letade sig solljuset in genom springorna i dörren och en ny dag med möjligheter till nya insikter väntade oss…

En liten glimt av yogans filosofi… Yoga är en metod för balans och självkännedom som i sin kärna handlar om hur vi människor ska kunna uppleva hela verkligheten. Syftet med traditionell yoga är att fördjupa, transformera vår medvetenhet. 

Din egen intention på denna resa är av största vikt. Den intentionen med vilken du närmar dig yogan som disciplin, dess, historik, dess filosofi -och din ”strävan”, din vilja att väcka upp kunskapen och insikten inom dig.