Sankalpa

På dagens yoga klass fick yogisarna möjligheten att skapa och sätt sin Sankalpa för 2018!

Sankalpa handlar om att söka efter sin innersta längtan/önskan, att hitta den, bevara och bruka tills den uppfyllts. Ha tillit och tålamod – det är det värt! ”Don´t just wish for it, work for it” Som att så ett litet, litet frö i ditt undermedvetna... "vattna", ge det kärlek och ljus... se det gro, frodas och växa för att så småningom slå ut i full blom...

Vill du skapa och sätta din Sankalpa?  

Landa in i en lugn stund på en fridfull plats och fråga dig, Vad vill mitt hjärta? Skapa ett mantra - en kort mening som är positiv och tydlig ex "Jag lyssnar kärleksfullt till min kropps signaler", "Jag lever i nuet", "Jag är lugn & harmonisk"  Skriv ner ditt Sankalpa i nutidsform, som om det redan har hänt. ”Bruka det” genom att dagligen uttala det högt eller tyst för dig själv.

IMG_0245.JPG