Låt kreativiteten flöda - Skapa ditt eget personliga Mala

Mala - radhalsband med 108 pärlor eller stenar, ett smycke med mening…

Enligt tradition används ett Mala för att hålla räkningen under meditation. 108 är ett heligt tal och man uttalar tyst ett mantra man har valt för varje pärla, Japa meditation. Du har nu möjligheten att skapa ditt egna personliga Mala, du kommer att få lära dig om olika stenar och kristallers betydelse och kraft. Vi kommer även gå igenom en del klassiska mantra som man ofta använder i yogansvärld. Använd din mala vid meditation eller bär det bara för att det är vackert!

Välkommen till en kreativ och samtidigt en meditativ stund.

  • Skapande av Mala
  • Japa Meditation

När: Söndag 10 december

Tid: 09.00-13.00

Pris: 1000:-

Övrigt: ingår material till ett Mala,

Yogalärare: Heléne Blomkvist

Bokning: helene.blomkvist@gmail.com 

IMG_4747.JPG