Gott Nytt År! - Skidresan som blev en yogaresa

Firar nyår i Chamonix i franska Alperna. Har länge sett fram emot en härlig vecka med skön skidåkning i den friska alpluften. Jag älskar den sköna känslan att tidigt på morgonen få susa nerför berget i orörd snö och på kvällen bara drösa ner i sängen helt utmattad efter en dags skidåkning.

Den här veckan blir lite annorlunda, det gäller att gilla läget. Snön lyser med sin frånvaro men däremot lyser solen värmande från en klarblå himmel, backarna är gröna och inbjuder istället till långa vandringar. Skidresan har blivit en vandrings- och yogaresa istället.

Yogan är universell var du än i värden vänder finns det en yogastudio eller två. Googlade direkt när jag insåg att det inte skulle bli någon skidåkning och vips har jag bokat in oss på två yogapass om dagen. Kanske infinner sig den sköna känslan i alla fall och vi får härligt trötta drösa ner i sängen om kvällen.

GOTT NYTT ÅR!