Nybörjarkurs i klassisk yoga

Har du funderat på att prova yoga men vet inte var du skall börja!  Vill du få inspiration till en hälsosammare livsstil och en introduktion i klassisk yoga?

Yoga kräver intention och en strävan till att vilja förändras för att fungera. Yoga består i grunden av övningar och tekniker som repeteras om och om igen. Under kursen går vi i långsamt tempo igenom grunderna i pranayama (andning) och asanas (fysiska övningar) så att du hittar ditt yogaflow och med lätthet kan följa med i våra öppna klasser.

Klassisk yoga är en fysisk yogaform som har sin grund i Ashtanga yoga och Patanjalis åtta steg till medvetenhet och balans i livet. Vi fokuserar på andningen genom passets alla liggande, sittande och stående positioner där vi arbetar med styrka, uthållighet, smidighet, balans och vila.

Datum: onsdagar 17/8 - 12/10 (uppehåll den 21/9)

Tid: 19.00 - 20.00

Pris: 1 350:- 8 ggr

Plats: WellnessHouse Yoga barsebäcksvägen 19 läddeköpinge

Anmälan: lena.sjoberg@wellnesshouse.nu tel 0705 414248