Novemberretreat

Hösten är här och vintern är på väg! Förbered dig för kallare, mörkare dagar & nätter.

Följ med oss till Sörby Naturhälsogård i Halland 18-20 november (fåtal platser kvar)
Det blir en helg fylld med Yoga, fokus på vila och återhämtning. Vi kommer genom yoga, pranayama (andningsövningar) och meditation ”utforska” olika sätt för att behålla styrka & balans under hösten och vintern. Med enkla medvetna livsjusteringar för kropp och sinne kan vi njuta av höstens skönhet. Det blir även en liten glimt in i Ayurvedans värld, Ayurveda betyder Kunskap om livet och är en mångtusenårig Indisk hälsolära. Vi tittar på sambandet mellan kropp & själ och på hur vi kan aktiverar kroppens självläkande förmåga. Allt påverka våra liv, hur vi äter, tänker och lever.

”Yoga is a powerful vehicle for change. As you build strength, you start to believe your own potential.”

Namste

Läs mer och boka på www.wellnesshouseyoga.nu